ÖHS flyttar hem – dags för dubbelmatch


Söndagen den 18 november blir en historisk dag i Örgryte HS relativt korta historia. Då flyttar vi hem till rätt sida av motorvägen och älven till Lundenhallen. Hallen, som ligger precis i anslutning till Lundenskolan är nybyggd och precis invigd. De resterande hemmamatcherna kommer att spelas i Lundenhallen och på sikt hoppas vi att kunna få våra träningar där också. På söndag blir det också två riktiga derbyn då både herrarna och damerna möter Redbergslid som har sin hemmaarena precis runt hörnet.

Herrarna börjar klockan 18.00 mot OLDRIK och det blir ett riktigt toppmöte då seriens enda obesegrade lag möter varandra. OLDRIK leder serien efter fem raka vinster. ÖHS herrar har också radat upp vinster men har endast spelat tre matcher då två lag drog sig ur serien. Det blir en spännande match där båda lagen kommer göra allt för att vara bäst i östra Göteborg.

Efter herrarnas match är det dags för damerna som 19.15 möter Redbergslid 2. Motståndarna har spelat sex matcher där de vunnit tre och förlorat tre. ÖHS damer har bara spelat fyra matcher men har tyvärr förlorat alla. Den senaste matchen spelades igår lördag och damerna ledde med 9-3 i paus mot Partille men med bara två avbytare på bänken sprang motståndarna ner ÖHS i andra halvlek och vann med 17-14. Förra säsongen kom RIK tvåa i serien och vann båda matcherna stort över ÖHS. Våra damer är sugna på revansch och behöver ert stöd.

Söndag 18 november, Lundenhallen
18:00 ÖHS Herr – OLDRIK
19:15 ÖHS Dam – RIK 2