ÖHS söker hjälptränare till damlaget

ÖHS söker hjälptränare till damlaget

Vill du ha mer handboll i ditt liv? Inför hösten vill vi stärka upp med ytterligare en hjälptränare till vårt damlag.

Damlaget startades upp hösten 2017 och kommer i höst att starta sin tredje säsong i division 5 västra. Adriana Lica har varit med som huvudtränare sedan starten och sedan i höstas har hon stöd av Cornelia Söderström. Nu söker vi någon som kan stötta dem i att leda detta goa gäng tjejer.

Laget består av en blandning av spelare från olika håll och städer. Gemensamt är att vi älskar handboll och att spela det tillsammans. Eftersom vi kommit från olika håll har vi tillsammans byggt upp laget från grunden, vilket varit både utmanande och roligt. Bäst spelar vi när vi peppar och tjötar på varandra, och nu när vi har hittat ett grundspel så vill vi gärna hitta en till person som kan hjälpa oss att bli ännu vassare på planen. Har du bakgrund från målvaktshållet så är det ett plus i kanten, men viktigast är att du klickar med tränarna, laget och det klubben står för.

Antagligen kommer damerna att träna två gånger i veckan med matcher löpande från oktober till mars. Ni tränare lägger själva upp hur ert samarbete ser ut och det sker på ideell bas. Hör av dig till kontakt@orgrytehandboll.se så kan vi berätta mer.