Spela handboll med ÖHS!

Spela handboll med ÖHS!

Handbollssäsongen är slut för i år och vi börjar därför blicka fram emot hösten. Örgryte handbollssällskap har ett herrlag i division 3 västra och ett damlag i division 5 västra, och vi kommer att behöva stärka upp båda lagen med fler spelare.

Älskar du som oss att lira handboll och vill göra det med ett riktigt gott gäng? Tycker du att det känns helt rätt att spela med en kaptensbindel i regnbågsfärger och med Dawit Isaak på bröstet? Är du dessutom förtjust i färgerna rött och blått? Då är vi klubben för dig.

Vi planerar att ha en provspelningsvecka i början av hösten, så att vi kan träffa alla som är nyfikna och nya samtidigt och känna på varandra. Är ni intresserade så hör av er redan nu till kontakt@orgrytehandboll.se så återkommer vi med mer info när det närmar sig. Har ni några frågor eller funderingar så är det bara att ställa dem till samma mailadress. Damerna kommer under delar av sommaren att lira beachhandboll på måndagar, så där finns det en möjlighet att komma förbi och säga hej redan nu.

Tipsa gärna vänner och bekanta om du vet någon som skulle passa perfekt in i vårt rödblåa sällskap.